vineri, iunie 15, 2007

pe tocuri... petocuri.ro

esti la inaltime...

...fara sa am o implicare prea mare eu zic ca a iesit un site interesant. bineinteles ca greul abia incepe si faza beta va mult lungita. dar suntme life, pe tocuri, www.petocuri.ro ... la inaltime

... ce se vrea ? "Dintre atatea simboluri ale feminitatii, l-am ales pe cel mai percutant. Pantofii cu toc. Cu toc cui pentru o lectie de seductie, cu toc jos la o intalnire de afaceri, cu toc conic intr-o escapada cu prietenele. Oricand, dar pe tocuri. Intr-o diversitate fascinanta de forme, marimi si culori. La fel ca si tine."

7 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari pentru site, imi place structura categoriilor, este aeresit si mai ales conceptul "pe tocuri". Sunt o fana a tocurilor, asa ca astept content pe masura acestui target :))

PS: Lucrati un pic la culori, in rest nota 10.

Nicole Florian spunea...

N-am inteles prea bine daca site-ul este in testari sau chiar functioneaza "la capacitate"...
Ce inseamna versiunea beta?

Ciprian Stăvar spunea...

...adica mai urmeaza cateva (mai multe sau putine) features care vor fi adaugate

Anonim spunea...

multe felicitari pentru site,va admir foarte mult.Mult succes pe viitor:)

Anonim spunea...

Very nice.daca cineva iubeste tocurile aceea sunt eu.aproape tot timpul sunt pe tocuri,mai ales acuma iarna cand nu ma pot lipsi de cizmele pe tocuri.imi dau o "eleganta".

no name spunea...

exista demult un site de gen stiletto.ro si petocuri.ro pare prea copy paste sincer ....

Ravendark spunea...

penibil...s-au trezit romanasii nostri ca se "scoate" domle leu' cu internetu'. Nimic interesant, o mare pierdere de vreme. Pacat ca sistemele open-source sunt utilizate in Ro pentru a scoate asemenea "valori".