luni, mai 26, 2008

Despre networking si marketing

Alături de conduita socială, clienţii de pe lista A, rolul povestirilor şi istoria principală a mărcii, networkingul reprezintă o armă de guerrilla marketing cu costuri reduse. Valabilă atât pentru IMM-uri cât şi pentru cei implicaţi în vânzări directe în multinaţionale.

Conferinţele de afaceri reprezintă un bun prilej de networking. Un astfel de eveniment este şi cel în care sunt implicat: Marketing 24/7, la Sibiu. Ne vedem acolo?

2 comentarii:

Florin Buda spunea...

Domnule Ciprian Stavar

Recunoscand experienta si notorietatea dumneavoastra in zona de bussines a web-ul romanesc, avem onoarea sa va invitam in juriul concursului initiat de eStores.ro. Este vorba despre un concurs online de planuri de afaceri din domeniul comertului electronic, concurs care se adreaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani. Concursul va fi finantat in totalitate de EStores.ro, iar castigatorii vor primi premii in valoare de peste 2500 de euro.
Participand in juriul concursului EStores, dumneavoastra aveti ocazia sa lucrati alaturi de o echipa de profesionisti ai comertului online, aceasta oferindu-va o o mai mare deschidere si o recunoastere mai ampla si - de ce nu? - posibilitatea ca prin sfaturile, ideile si ajutorul dumneavoastra sa imprimati un puternic impuls generatiei de tineri antreprenori. Pentru mai multe detalii si regulamentul va rugam sa vizitati: http://estores.ro/concurs.html
Asteptam raspunsul dumneavoastra cu mare interes. Va multumim.

Ciprian Stăvar spunea...

Multumesc de invitatie. Acordati-mi ceva timp sa verific agenda si sa vad detalii despre concursul vostru.