joi, mai 26, 2011

Trei motive pentru Marketing 24/7

UNU. MARIUS GHENEA
Participarea la orice eveniment de business este o oportunitate pentru networking și learning. Iar acest lucru se întâmplă dacă participanții, speakeri și audiență sunt de calitate, sau ai o ocazie rară de a te întâlni cu ei.

Să-l luăm de exemplu pe MARIUS GHENEA. Poți să-l urmărești în fiecare joi, pe TVR2, la Arena Leilor, dar șansa de al întâlni face-to-face la un eveniment la Sibiu este destul de scăzută. Așadar Marius Ghenea va fi prezent pentru două zile la Sibiu.

Dar stai, Marius Ghenea este doar unul din cei 20 de speakeri pe care îi vei putea întâlni în cele două zile în care vor fi 4 conferințe și 8 workshopuri. Vei avea ocazia să întâlnești mai mulți antreprenori: Mihai Seceleanu (InternetCorp), Dragoș Roua, Eusebiu Burcaș (Burcash), Antonio Eram (Netopia), Dorin Boerescu (2Parale), Ciprian Gavriliu (Play the Balls) și Ionuț Boldizsar (n-Tech) moderați de Bogdan Ungureanu (editura Publica).

În ziua a doua, dedicată comunicării de brand în era relațiilor sociale online, vei întâlni specialiști de la agenții de comunicare și brand și practicieni: Adrian Mironescu (idegrafo), Alexandra Crăciun (Okian), Titus Căpîlnean, Adrian Răulea, Alexandra Dumitru (Venture Connect) și Cristian Ignat (2Parale) moderați de Brylu.

Un tablou cu toți vorbitorii și detalii despre ei găsești urmând linkul
http://www.marketing247.ro/Vorbitori-editia-4.html


DOI. FINANTARE NERAMBURSABILA
Participând la Marketing 24/7 vei afla cum poți obține co-finanțare de 75%, până 10.000 de euro nerambursabili pentru proiectele de consultanță în marketing. Despre aceste lucruri va vorbi Daniela Marin, director al Programului Național BAS / BERD România. Proiectele de consultanță ce pot primi finanțare nerambursabilă pot fi în domeniile
• Sisteme informatice de management și alte soluții IT
• Strategii de dezvoltare, inclusiv restructurarea, reorganizarea și managementul întreprinderilor
• Planificarea afacerii, inclusiv propuneri, planuri de afaceri și studii de fezabilitate pentru finanțarea de proiecte
• Studii de piață și marketing
• Studii privind analiza, planificarea și reducerea costurilor
• Studii tehnice și inginerești
• Proiecte de eficiență energetică și de protecție a mediului
• Implementarea sistemelor de management
• Căutarea de parteneri de afaceri și investitori

TREI. NETWORKING & MORE...
La finalul primei zilei vei participa la o sesiune de degustare de vinuri de la Prince Știrbey alături de bunătățile de la Kazza, o sesiune de speed networking plus una de autografe oferită de autorul Marius Ghenea, pe marginea cărții „Antreprenoriat - drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri”? Toate acestea sunt posibile datorită partenerului principal Fundația Post Privatizare și a celorlalți parteneri: Banca Transilvania, mobilPay.ro, Editura Publica, Librăria Okian, printcenter.ro și BriskCode.ro. Partener radio exclusiv Kiss FM, parteneri media: Wall-Street.ro, Tribuna, Turnul Sfatului, Mediasinfo.ro, Time4news.ro și Brylu.ro

2 comentarii:

Admin spunea...

Din modestie, ati omis sa-l nominalizati si pe Ciprian Stavar!

Bucuresti servicii spunea...

INTERESANT!!!