sâmbătă, mai 10, 2008

Despre blog

Despre acest blog

Orice actiune din viata trebuie sa aiba unul sau mai multe obiective. Blogul acesta fiind o actiune, are la randul sau un obiectiv, chiar daca acesta (obiectivul) s-a mai schimbat pe parcurs.

De fapt, cu fiecare obiectiv atins, blogul a intrat in conservare pana la urmatorul obiectiv, tema ramand una comuna: publicitatea online.

La inceputuri (sep 2006), obiectivul a fost (re)infiintarea asociatiei IAB Romania. Cum pe 23 nov 2007 era Adunarea Generala a asociatiei IAB Romania hotarasem atunci sa inchid taraba (blogul).

Dar pentru ca incepusem cu Alin Zainescu si thegroup (re)organizarea new/media am decis a continua tentativa de blogging, de data aceasta cu alt obiectiv: platforma de test/pista de incercare. Pe rand am testat SEO (pensii private, Banca Transilvania - si acum cauta lumea la mine pe blog credit doar cu buletinul, bine ca nu am mai continuat si am mai pierdut din relevanta). Apoi am testat flames cu Vivi si Zozo, ePR cu petocuri.ro, Converse si Toni Delaco.

Dar pentru ca testele au rolul lor efemer, in septembrie 2007 am trecut iarasi in conservare, fiind mai mult preocupat de clienti, carora sa le aplic din concluziile testelor (printre altele).

Revenit in Sibiu in martie 2008 mi-am propus un alt obiectiv pentru acest blog. Iata un prim hint. Intamplarea face ca acum sa am mai multe obiective cu acest blog, ce nu au nimic de a face cu articolul lui Cristi Manafu :) Dar cu siguranta fiecare blog/blogger are obiectivul său. Doar un ignorant cu bretele ar putea crede altceva.

Resurse: IAB Romania

Un comentariu:

Unknown spunea...

Va invitam la concursul pentru bloggeri:http://business-edu.ro/Stiri/Stiri/lifexperience-de-la-cei-mai-buni-bloggeri.html